2009-11-23

Sikkerhed og identificering er under luppen, når Farnell tilføjer nye teknologier og supporterer designs via element14

Produktbillede fra virksomheden Farnell Danmark A/S - Sikkerhed og identificering er under luppen

Sikkerhed og identificering er blevet et vigtigt marked for Farnell. Virksomheden har tilføjet over 1.900 nye komponenter fra førende leverandører fra hele verden til sin portefølje, hvilket har givet udviklingsingeniørerne en hidtil uset fri adgang til valgmuligheder inden for dette vækstsegment. Farnell har også sat sikkerhed og identificering i fokus i virksomhedens seneste Technology First magasin, som indeholder en række emner, der skal holde såvel ingeniører som hele udviklingsmiljøet opdateret inden for de seneste tendenser og teknologier.

Farnell tilbyder nu mere end 6.000 sikkerheds- og identifikationsrelaterede produkter som CCTV og overvågning, identitets- og adgangskontrol, netværks- og datasikkerhed samt RFID. Vigtige leverandører i den sammenhæng omfatter Analog Devices, Freescale, Microchip, Tyco and Molex.

Som en del af Farnells øgede fokus på sikkerhed og identificering vil teknologiportalen, element14, og den tilhørende netværksdel få etableret en dedikeret diskussionsgruppe om emnet på www.element-14.com/community/community/industries/security/, hvorfra support og information for designingeniører, der arbejder på nye projekter, vil være tilgængelige.

Interaktive online-versioner og pdf’er af Technology First magasinet kan findes via linket på Technology First siden på Farnells website. Linket giver også information om nye produkter, så besøgende kan søge på produkter via kategori og highlighte relevante hotlinks til teknisk ligesindede på element14.

“Sikkerhed og på det seneste også identificering er blevet vigtige arbejdsområder for industrien. Gennem vort program for tilføjelse af produkter fra de førende producenter, element14-teknologiportalen samt vor Technology First publikation kan vi give udviklingsingeniørerne de værktøjer og produkter, som de skal bruge til udvikling og implementering af nye designs,” siger Jamie Furness, der er global chef for Farnells eCommunity.

Oplysninger om virksomheden: Farnell Danmark A/S