2007-07-23

Arla Foods koncernen frasælger Crispy Food

Crispy Food, som bl.a. laver toppe med müsli til Arla Mini Meal, har hidtil været ejet af Arla Foods koncernen, men nu får selskabet ny ejer: Koff A/S.

Crispy Food er i dag markedsleder inden for de såkaldte top-cups (låg med fyld) samt müsli til mejeriindustrien og har hovedkontor og produktionsvirksomhed i Gørlev. Crispy Food har en årlig omsætning på ca. 65 mio. DKK og beskæftiger 56 medarbejdere.

"Salget af Crispy Food sker, fordi vi i højere grad ønsker at koncentrere os om vores kerneforretning. Vi er glade for at have solgt til Koff, som vi er overbeviste om kan videreføre og udvikle forretningen," siger Arla Foods' vice-adm. direktør Povl Krogsgaard.

Crispy Food producerer bl.a. toppe med müsli-fyld til Arla Mini Meals.

Den nye ejer, Koff A/S, er holdingselskab for bl.a. Kohberg Brød A/S. Koff omsætter for ca. 1 mia. DKK og beskæftiger 750 medarbejdere. Når Koff A/S har valgt at overtage Crispy Food, sker det som et led i virksomhedens langsigtede vækststrategi.

"Vi har allerede et stort engagement på markedet for morgenmadsprodukter, og Crispy Food passer ind i vores portefølje. Med denne akkvisition kan vi tilbyde vore eksisterende og nye kunder et endnu bedre produktsortiment, ligesom vi også styrker vores produktudviklingskompetencer," siger bestyrelsesformand i Koff A/S, Preben Fogtmann.

Oplysninger om virksomheden: Arla Foods A.m.b.a