2007-05-07

Nem løsning skaber frisk luft i boligen

Produktbillede fra virksomheden Dantherm Denmark A/S - Boligventilationsanlæg DVX 500

Mange nye boliger er for tætte med manglende luftventilation, hvilket giver et dårligt indeklima og problemer med allergi, husstøvmider og dårlig lugt. Det er endvidere påvist, at et dårligt indeklima har direkte indflydelse på vores velbefindende og koncentrationsevne.

Med et nyt boligventilationsanlæg DVX 500 med krydsstrømsvarmeveksler, sikres den optimale luftkvalitet i boligen. Forurenet og fugtig luft suges ud af køkken, opholdsrum, badeværelser osv. og ledes gennem ventilationsanlægget, hvor varmen fra den ”gamle” luft genbruges til at opvarme den nye friske udeluft, før den blæses ind i rummene.

Det nye brugervenlige ventilationsanlæg, som opfylder de nyeste EU krav, er enkelt og nemt at betjene. Med en kombineret højre og venstre model kan anlægget, som passer ind i et 60 cm standardskab, ændres fra en højre til en venstre version afhængigt af montagestedet. Anlægget er velegnet til én og to-familieshuse samt lejligheder, hvor det kan placeres i et bryggers eller i et teknikrum.

Det avancerede High-End betjeningspanel regulerer luftmængden i henhold til ønsket luftkvalitet og dermed sikres lave driftsomkostninger. Endvidere kan betjeningspanelet styre ventilationen i flere rum ad gangen.

Oplysninger om virksomheden: Dantherm Denmark A/S