2008-08-07

Battenfeld sprøjtestøbemaskiner nu hos Wittmann Skandinavien

Produktbillede fra virksomheden Wiba Tech ApS - Battenfeld sprøjtestøbemaskiner

Med virkning fra den 7. juli 2008 har Wittmann Skandinavien overtaget forhandling og servicering af Wittmann Battenfeld sprøjtestøbemaskiner i Danmark.

I forbindelse med Wittmann Group’s overtagelse af Battenfeld sprøjtestøbemaskiner i Kottingbrunn, Østrig, er der Globalt foretaget intense forhandlinger omkring Wittmann gruppens nye organisation, og i forbindelse med dette, er alle datterselskaber blevet omstrukturerede til Wittmann Battenfeld selskaber, og i øvrige lande er f. eks. 2 forhandlerorganisationer bleven reduceret til en.

Wittmann Skandinavien og tidligere forhandler Battenfeld Danmark A/S har indgået en hensigtserklæring, om en for kunderne gnidningsløs overlevering af igangværende opgaver i forbindelse med servicering og salg.

Indtil Wittmann Skandinavien selv har mulighed for at varetage service, vil Battenfeld Danmark A/S i samarbejde varetage servicering af Battenfeld udstyr.

Wittmann Skandinavien hilser alle vore eksisterende og nye kunder velkommen til dette nye tiltag i gruppen, og vil løbende holde vore kunder orienteret omkring udviklingen.

Oplysninger om virksomheden: Wiba Tech ApS