2008-08-12

Nyt universelt signaltilpasningsmodul til induktive positionstransducere

Produktbillede fra virksomheden Beatronic Supply ApS - Signaltilpasningsmodul

Fra Penny + Giles kan Beatronic Supply nu levere et nyt robust og pålideligt universelt signaltilpasningsmodul, der er designet til at arbejde med et bredt spektrum af LVDT’ere, RVDT’ere og andre analoge induktive positions transducertyper.

Penny + Giles, der udvikler og fremstiller højpræcisions positionssensorer, har lanceret et nyt universelt UCM-modul (Universal Conditioning Module), der er designet til at give en pålidelig signaltilpasning til et bredt spektrum af analoge induktive positionstransducertyper. Det nye universelle UCM-modul kan arbejde med enhver fabrikants positionstransducer og er velegnet til at drive 4-, 5- eller 6-leder differential LVDT’ere (Linear Variable Displacement Transducer), ratiometriske LVDT’ere og 3-leder induktive halvbro transducere eller RVDT (Rotary Variable Differential Transformer) ækvivalenter. UCM-modulet kan også konfi­gureres til at arbejde med potentiometer baserede positionssensorer.

UCM-modulet kan arbejde fra en ureguleret forsyningsspænding på 10-30 VDC og har et lavt strømforbrug på mindre end 10 mA. Modulet kan endvidere forbindes og synkroniseres med op til 50 UCM-moduler i et netværk til implementering af multi-kanal målesystemer. UCM-modulet giver som standard et enkelt analogt outputsignal på 0,5 - 4,5 VDC, og kan som option forsynes med plug-in VM-modulkort, der dækker flere forskellige gængse outputspæn­dingsområder, eller et CM-modulkort med 4-20 mA output, eller et PWM modulkort til applikationer, som kræver et digitalt PWM output.

Opsætningen er meget fleksibel for at gøre det let for brugeren at tilpasse UCM-modulet til forskellige applikationer ved at justere transducerens magnetiseringsspænding og magneti­seringsfrekvens, arbejdsmode, gain (span) output og nulposition samt konfigurere modulet til multi-modul synkronisering. UCM-modulet er indkapslet i et robust trykstøbt aluminiumhus, der er velegnet til barske industrielle miljøer samt elektrisk støjfyldte installationer, idet modulet har en EMC immunitet på 100 V/m. Indkapslingen har en høj modstandsdygtighed over ekstreme miljømæssige påvirkninger med en støv-, vand- og væskebeskyttelsegrad på IP68 og kan i kortere tid tåle at være nedsænket i vand i en dybde på op til to meter.

UCM-modulet er enkel og let at installere. Det er designet til at blive monteret på et skot eller en væg tæt ved positionstransduceren ved hjælp af fire M5 skruer gennem monteringshuller, der er placeret under låget. Forsynings-, output- og transducer kabeltilslutningerne er ført gennem to IP68 forseglede kabelforskruninger til kabler med en diameter på mellem tre og otte mm.

Oplysninger om virksomheden: Beatronic Supply ApS