2008-10-22

Wittmann Kunststoffgeräte GmbH nu hos Battenfeld Sverige AB

Med virkning fra den 1. oktober 2008 har Wittmann Skandinavien overdraget forhandling og servicering af Wittmann Produktprogram, for det Norske og Svenske marked til Battenfeld Sverige AB.

I forbindelse med Wittmann Group’s overtagelse af Battenfeld sprøjtestøbemaskiner i Kottingbrunn, Østrig, er der Globalt foretaget intense forhandlinger omkring Wittmann gruppens nye organisation, og i forbindelse med dette, er alle datterselskaber blevet omstrukturerede til Wittmann Battenfeld selskaber, og i øvrige lande er f. eks. 2 forhandlerorganisationer bleven reduceret til en.

Battenfeld Sverige AB og tidligere forhandler Wittmann Skandinavien ApS, har indgået en hensigtserklæring for at skabe en for kunderne gnidningsløs overlevering af igangværende opgaver i forbindelse med servicering.

Alle igangværende service og salgsopgaver vil blive færdigudført af Wittmann Skandinavien, og i det omfang det er nødvendigt blive assisteret af Battenfeld Sverige AB, denne samarbejdsaftale udløber 31-12-2011.

Indtil Battenfeld Sverige AB selv har mulighed for at varetage service i det fulde omfang, vil Wittmann Skandinavien ApS varetage servicering Wittmann Produkter.

Battenfeld Sverige AB hilser alle eksisterende og nye kunder velkommen til dette nye tiltag i gruppen, og vi vil løbende holde alle kunder orienteret omkring udviklingen.

Wittmann Skandinavien vil ved samme lejlighed, gerne benytte lejligheden til at takke for den tillid, De har vist Wittmann Skandinavien og Wittmann produkterne over de forgangene 30 år, og håber at De må få glæde af de nye tiltag som nu er skabt under Wittmann Group.

Oplysninger om virksomheden: Wiba Tech ApS