2013-09-02

Komplet pakke af løsninger for tilslutning og kapslingsteknologi

Produktbillede fra virksomheden Weidmüller AB - Komplet pakke af løsninger for tilslutning og kapslingsteknologi

OMNIMATE fra Weidmüller er en komplet og velgennemtænkt pakke af løsninger - bestående af komponenter og serviceydelser til signalbehandling og kraftelektronik i det industrielle miljø. OMNIMATE tilslutning og kapslingsteknologi omfatter et ideelt og skræddersyet sortiment af produkter kaldet OMNIMATE Signal, Power, Kapsling og Service. Som en af ¿¿de førende leverandører og pionerer indenfor tilslutning og kapslingsteknologi, supporterer Weidmüller hele design-in processen med specifik ekspertviden og ekspertise i forbindelse med test og afprøvning. Global design-in support kombinerer perfekt produkter og services. Hvis kunderne er på udkig efter en kraftfuld tilslutning til deres udfordrende applikationer, ønsker med maksimal sikkerhed at kunne overføre så mange forskellige signaler som muligt, hvor der er meget lidt plads eller er på udkig efter en optimal kapsling til deres elektronik, og endvidere ønsker en hurtig, individuel og kompetent support, er OMNIMATE deres første valg.

OMNIMATE Signal sikrer, at kunderne til en hver tid har det rigtige tilslutningssystem. Kunderne kan vælge fra en bred vifte af produkter med ekstremt kompakte PCB klemmer og stik. Kunderne er i stand til, at udfører kreative design-in processer takket være intelligente låsekoncepter og en stærk forbindelsesteknologi. THR og SMD komponenter sikrer en enestående produktivitet ved reflow-lodningsprocesser.

OMNIMATE powerkomponenter give det størst mulige sikkerhedsniveau op til 600 V i henhold til UL. De kraftfulde PCB klemmer, stik og gennemgangsklemmer opfylder også de relevante standarder såsom IEC 61800 for hastighedsreguleret drevteknologi. Stik til motorforbindelser med skærm-support afrunder produktsortimentet.

Med OMNIMATE kapslinger, garanteres en bred vifte af kapslingsmuligheder på et højt niveau af modularitet, samt individuelt design specielt til krævende applikationer f.eks. i forbindelse med maskinsikkerhed. Takket være en innovativ integreret DIN-skinne system bus, er det nemt at forsyne, tilslutte og distribuere strøm og signaler.

OMNIMATE Service er synonymt med omfattende og hurtig support: Weidmüller design-in applikationsspecialister supporterer kunder lige fra specifikationsstadiet til individuel serieproduktion.

Online produktkonfiguratoren med 3D-modeller hjælper også kunderne til at vælge det rigtige produkt. En fantastisk fordel er, at Weidmüller leverer gratis design-in prøver overalt i verden inden for 72 timer uden en langvarig onlineregistrering.



Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

Oplysninger om virksomheden: Weidmüller AB

Nyheden præsenteres i samarbejde med MyNewsdesk